« Takaisin

Passikuvaus vauvoista ja lapsista alk. 9,90 euroa.



Vauva- ja lapsipassikuvaus:

Emme peri vauvalisää passikuvauksista kuten moni muu passikuvaamo tekee. Nuorin kuvattavamme on ollut 8 päivän ikäinen. 

Alaikäisten lasten passihakemus vaatii yleensä aina poliisin lupapalvellussa käynnin. Mikäli kaikki huoltajat eivät pääse samanaikaisesti käymään lupapalvelussa, niin  "suostumuksensa" voi täyttää verkossa lupapalveluhakemuksen yhteydessä. Lisätiedot alaikäisen passin hakemisesta löydät linkistä http://www.poliisi.fi/passi

Kuvaus digiaalisena poliisin lupapalveluun 9.90 €.

Digitaalinen + tulostettu passikuva + 5,00 €.

Digitaalinen kuvaus parantaa oleellisesti passin ja henkilökortin kuvan laatua koska valokuvan skannausvaihe jää pois. Digitaalinen passikuva parantaa nimenomaan passin ja henkilökortin muistisirulle menevän kuvan laatua. Meiltä saamallasi kuvatunnuksella voit tehdä passihakemuksen netissä ennakkoon myös lapsille. 

Kuvaus tulostettuna valokuvapaperille 14,90 €.

Toistaiseksi passiin ja henkilökorttiin käy myös perinteinen valokuva. Valokuvapaperille tulostettuun normaalikokoiseen sarjaan saat kuusi kuvaa heti mukaan.

Tulostetun kuvan koko on min. 36x47 mm ja max. 50x50 mm.

Lasten ja vauvojen passi- ja viisumikuvausten kriteerit ovat pääsääntöisesti yhtä tiukat kuin aikuisten. Alle 12 kk lasten kuvauksiin varaa itsellesi hieman enemmän aikaa. Normaalisti kuvaus on valmis 5 minuutissa, mutta jos joudumme ottamaan useampia kuvia, tai tekemään vauvapassikuville kuvan muokkausta, niin kuva on valmis 10-30 minuutissa.

Toivomme, ettei kuvattavan paita tai nuttu olisi valkoinen tai hyvin vaalea. Tummempi tai värikäs paita tuo paremman kontrastin vaaleaa taustaa vasten. 

Kun tulet vauvapassikuvaan niin on hyvä rytmittää ajankohta lapsen ehdoilla. Kiireettömästi, virkeänä ja kylläisenä. Samat ohjeet koskevat myös vähän isompia lapsia.

PASSIKUVAT MATTAPINTAISENA 19,90 €.

Mattapintaista passikuvaa tarvitaan esim. Moskovan yliopiston opiskelijakorttiin tai Venäjän kansalaisten pienten lasten passikuvaan. Huom! Toimitusaika n. 10 minuuttia.

passi_uusi_pieni.jpgpassikuvatunnus_paja2.jpg