Yhteystiedot

Potrettipaja
Rautatienkatu 25 A, Rautatieasema asematunneli
33100 Tampere

p. 045 2359490

potrettipaja(ät)saunalahti.fi

LIIKKEEMME SIJAITSEE TAMPEREEN RAUTATIEASEMALLA.

Rautatieaseman pääovien vasemmalta puolelta aseman tornin kohdalta alkaa ns. "vanha asematunneli", mikä johtaa Itsenäisyydenkadulle. Löydät meidät tunnelin puolesta välistä.

ILMAINEN PARKKIPAIKKA 40 m PÄÄSSÄ POTRETTIPAJASTA Moovy-sovelluksella.

HÄMPIN PARKIN Noutoparkissa (Ratapihankatu 39 C pakkahuoneenaukio) voit pysäköidä autosi Potrettipajan lähettyville katutasolle. Potrettipaja sijaitsee asematunnelissa 40 metrin päässä Noutoparkista. Pysäköinti on ilmainen Moovy-sovelluksella 30 minuutin ajan.

Noutoparkki on katutasolla esteettömästi ilman hissejä ja Noutoparkissa on aina vähintään 30 pysäköintipaikkaa vapaana. Älä siis harhaile keskustassa etsimässä vapaita parkkiruutuja.

SAAPUMISOHJEET NOUTOPARKKIIN:

Pohjoisesta pääset Ratapihankadulle Tammelan puolelta esim. Vellamonkadun kautta ja etelästä vaikkapa Åkerlundinkadun kautta. Katso kartta alempaa,

Hyvä maamerkki noutoparkin löytämiseen on Ratapihakadun varrella sijaitseva hotelli Torni. LUE OHJEET HUOLELLA LOPPUUN SAAKKA!

1) Noutoparkin sisäänajoramppi on Ratapihankadulla S-Market Pendolinon edessä.

2) Aja rampista alas ja käänny opasteen mukaisesti oikealle.

3) Noutoparkki on pieni ja kaksiosainen.

4) Pysäköityäsi suunnista jälkimmäisen pysäköintipuoliskon ovesta ulos ulkoilmaan (Itsenäisyydenkadun kyltin suuntaan) niin näet K-Marketin kyltin. Asematunneli alkaa K-Marketin viereisistä pariovista.

Parkkilipukkeessa on numerokoodi jolla pääset takaisin parkkihalliin tai jos tulet pysäköintiin Moovy-sovelluksella, niin sovellus iloittaa sinulle numerokoodin.

Sijaintimme kartalla