Yhteystiedot

Potrettipaja
Rautatienkatu 25 A, Rautatieasema asematunneli
33100 Tampere

p. 045 2359490

potrettipaja(ät)saunalahti.fi

LIIKKEEMME SIJAITSEE TAMPEREEN RAUTATIEASEMALLA.

Rautatieaseman pääovien vasemmalta puolelta aseman tornin kohdalta alkaa ns. "vanha asematunneli", mikä johtaa Itsenäisyydenkadulle. Löydät meidät tunnelin puolesta välistä.

ILMAINEN PARKKIPAIKKA 40 m PÄÄSSÄ POTRETTIPAJASTA.

HÄMPIN PARKIN Noutoparkissa (Ratapihankatu 39 C pakkahuoneenaukio) voit pysäköidä autosi Potrettipajan lähettyville katutasolle.

Pysäköinti on ilmainen 30 minuutin ajan. Kohteessa ei käytetä lippukkeita. Aja sisään niin kamera tunnistaa rekkarisi. Aja ulos 30 minuutin sisällä, niin puomi aukeaa. Helppoa, ei maksupäätteellä käyntiä.

Noutoparkki on katutasolla esteettömästi ilman hissejä ja Noutoparkissa on aina vähintään 30 pysäköintipaikkaa vapaana. Älä siis harhaile keskustassa etsimässä vapaita parkkiruutuja.

SAAPUMISOHJEET NOUTOPARKKIIN:

Pohjoisesta pääset Ratapihankadulle Tammelan puolelta esim. Vellamonkadun kautta ja etelästä vaikkapa Åkerlundinkadun kautta. Katso kartta alempaa,

Hyvä maamerkki noutoparkin löytämiseen on Ratapihakadun varrella sijaitseva hotelli Torni. LUE OHJEET HUOLELLA LOPPUUN SAAKKA!

1) Noutoparkin sisäänajoramppi on Ratapihankadulla S-Market Pendolinon edessä.

2) Aja rampista alas ja käänny opasteen mukaisesti oikealle.

3) Noutoparkki on pieni ja kaksiosainen.

4) Pysäköityäsi suunnista jälkimmäisen pysäköintipuoliskon ovesta ulos ulkoilmaan (Itsenäisyydenkadun kyltin suuntaan).

Ulko-ovessa on numerokoodi jolla pääset takaisin parkkihalliin tai jos tulet pysäköintiin Moovy-sovelluksella, niin sovellus ilmoittaa sinulle numerokoodin.

Sijaintimme kartalla